nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Ikhlas daripada Nurin Saffa

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Okay, sempena Hari Raya Puasa yang akan datang lagi dua hari je lagi. Saya Nurin Saffa sebagai owner belog ni ingin memohom ampun dan maaf dari hujung rambut sampai hujung kakiku ini jika TERkasar bahasa, buat kauorang terasa dengan perangai yang tak berapa okay ni, buat kauorang geram ke, buat kauorang tak puas hati dengan apa yang Yin cakap. Biasa lah kan. Manusia ni bukannya perfect untuk tidak buat kesalahan kan? *Melainkan orang yang rasa diri dia terlebih bagus. And, kadang-kadang kita sendiri tak sedar kesalahan kita yang dah kita buat. Kadang-kadang kita lalai dengan apa yang kita buat, sebab tu mudah untuk dapat kesalahan dan jika ada kesalahan tu jangan lah sampai nak kecoh-kecoh. Diam-diam dah, *Macam aku ni bagus sangat je nak cakap macam tu. Takpe, aku jujur. Okay. Balik pada topik, haaaaa. Chill lah kan? Setakat kesalahan sikit je macam tersentuh sikit pun dah cari gaduh, takyah lah. Better maafkan orang tu dan selamat jalan, buat kerja masing-masing. Kay? 0-0 je lah. Kan senang.

Ehem ehem, kepada yang tak puas hati dengan aku. Okay, aku mintak maaf kalau aku ada buat kauorang sampai nak kutuk and mengumpat aku. Aku tak kesah kauorang nak mengutuk atau mengumput, asalkan aku tak dapat dosa kauorang sudah :) And, kalau tak puas hati dengan aku. Jumpa je aku, aku bukan je makan kau pun sampai nak jumpa pun takut sedangkan mengutuk and mengumpat aku senang. *Errr, terasa pulak aku. HAHA, aku malas nak fikir orang macam ni sebab aku still ada kerja lain yang nak buat dengan new life aku *Macam aku tak pernah kutuk and mengumpat orang je. Ceh, hihi :D

*Aku ada hidup aku sendiri and of course kauorang ada hidup kauorang sendiri, so. Jangan nak membusybodykan diri kau dengan masalah orang lain. Paham? Kbai