nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Kisah lama~

M.Farhan
Errr. Okay, today aku nak luahkan semuanya pasal dia.

1 Ogos 2011 <--- Tarikh kita menjadi kawan semula.
Sorry Farhan. Nurin terpaksa buat semua ni, untuk diri Nurin dan Farhan sendiri. Nurin taknak ada apa-apa hubungan lagi dah selain KAWAN. Berhenti berharap dekat Nurin. Farhan pun ada orang yang lagi berhak untuk diri Farhan yang boleh jaga Farhan sebaik mungkin berbanding Nurin yang selalu buat masalah dengan Farhan. Hm, memang ada perasaan rindu, sedih dan terpaksa dalam diri Nurin. But, Nurin cuba lupakan benda tu. Nurin nak focus untuk pelajaran dan exam. Kay, ada hikmah disebalik apa yang dah jadi :')

*Kita still kawan kay :)