nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Kuatkan semangat!

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Okaaaay, sampai sekarang aku still sakit hati. Rasa nak menangis pun ada jugak, cuma tak nak lah asyik menangis sebab dia je. Aku tak nak, banyak dah air mata aku ni meleleh hanya sebab dia je. Aku rasa aku masih boleh hilangkan perasaan sedih and sakit hati ni dengan buat gembira, gelak and tahan menangis. Apa yang penting, stop text dia kay Nurin? Alaaaaaa, tak hilang sampai beribu pun if hilang kawan seorang je. Lagi-lagi macam dia kan? Lagi lah aku tak pernah menyesal, andailah dulu aku takpernah jumpa dia. Mesti aku tak merana macam ni, menangis selalu. Termenung selalu, haaaaaaaih. Tak apa, aku percaya satu hari nanti aku akan jumpa lelaki yang lebih baik daripada dia. Yang lain okaaaaaaay daripada dia :)

*Nurin boleh buat lah ^^ Macam apa je ayat aku dekat atas tuh kan? :D Kbai