nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Nak boyfie boleh? :D

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Okaaaaaaaaay. Aku nak update pasal SWEET COUPLE pulak. Boleh kan kan? :D Hoho, macam ni. Aku tengok ramai couple yang sweet je dekat luar tu. Takde gaduh-gaduh, kalau gaduh pun gaduh manja je. Lepas tu, selalu bersama-sama. If girlfie dia ada masalah, boyfie dia tolong dia. Masing-masing tolong. Lagi-lagi, diaorang masing-masing takde yang curang. Setia je selalu, seriously aku jealous sangat-sangat.

Aku nak ada couple yang macam tu boleh tak? Yang pandai jaga hati aku, yang setia dengan aku, yang selalu buat aku gembira, macam-macam lah. Boleh tak? Hihi :D Sebab, kalau dia boleh buat aku macam tu. Aku 10 kali boleh macam tu dekat dia. Aku tak suka curang curang ni. Lagipun, aku tak nak hati aku kecewa lagi macam dulu. Dengan first couple aku dulu pun, dia pernah curang dengan aku. Lepas tu, third couple aku pun sama. Sebab jauh, tapi sekurang-kurangnya. Setialah dengan aku dan yang terakhir couple aku curang, couple yang ke-tujuh. Haih.

Okay. Memang ada yang mintak couple dengan aku, tapi aku tolak. Sebab, bukan aku jual mahal. Cuma, aku rasa aku tak sesuai dengan diaorang. Hm, entahlah. Aku harap aku akan dapat couple yang jenis faham aku yang sebenarnya.

*Now, aku hanya mengharapkan capital E je :') Kbai