nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Pengawas? -.-

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Okay, sekarang aku nak timbulkan lagi isu pasal "PENGAWAS" lepas baca luahan hati Zyzy. Oyeah, kadang-kadang tu aku terfikir jugak. Macam Zyzy cakap, If ada spotcheck happened, mereka lah yang akan menolong cikgu untuk merampas apa aja barang yang diharamkan oleh sekolah. Yess, memang betul. Tapi, tak berasa bersalah ke diaorang bila diaorang bukak beg kitaorang. Entah entah, ada pelajar yang jenis tak suka beg dia dibukak tanpa izin. Tak berdosa ke tu? Haih.

Yang ke-dua. Kenapa aku nampak korang senang lenang bawak phone? Adakah pengawas dapat kelonggaran untuk bawak phone? Aku rasa tak. Haaaaa, ni lagi satu. Aku sendiri tertanya-tanya. Sebab aku sendiri nampak ada pengawas tu boleh lagi keluarkan phone masa rehat. Ya, tahu lah tak ada cikgu masa tu. Tapi, fikirlah sikit. Tak adil kan bila pelajar biasa nampak pengawas keluar kan phone dengan tanpa rasa bersalah masa rehat.

Yang ke-tiga, And if ada lah some kind of spy bagitau cikgu yang ZYZY AFRINA tulis post pasal pengawas dekat blog dia. Tell the teachers, I said HI and tolong lah spotcheck pengawas yang sangat dipercayai leh kalian-2 semua :) Please k pengawas. Takpayah nak salah gunakan kuasa korang. Yess, korang ni memang "HEBAT"! Tabik spring dekat korang doh :) Jyeah, aku pun sama. Sebab benda ni realiti dan bukannya fantasi atau rekaan semata-mata.

*Nak benci saya? Benci lah :) Saya pun tidak pernah untuk menyukai anda. Kbai