nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Senyum?

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Today nak cerita pasal errr, SENYUM. Okaaaay, tak salah kan kalau kita nak merajinkan diri untuk senyum? Senyum bukannya perlukan tenaga yang banyak sampai buat kita penat. Alaaaaaa, kalau kita secantik mana pun, sekacak mana pun tapi tak reti nak senyum bila jumpa dekat orang, baik takpayah kan? Actually, aku tak suka macam tu. Aku sendiri mengaku, yang aku ni jenis tak kenal dengan orang aku tak senyum. Tapi, aku still buat muka cool daripada buat muka mintak tampar kan? Haihh, payah lah weh. Aku rasa kalau kau takde dalam sekolah tu comfirm aman damai :) Go die~~~ *Sorry. Aku tak suka kau, jangan nak jadi ayam mengada-ngada and menggedik kay? Sedar sikit. Aku dah jujur ni kira okay dah. Maybe kalau kau ubah perangai kau tu, aku boleh suka kau balik. And, jangan buat muka mintak tampar dekat aku.

*Tadi masa rehat saya nampak ada pengawas sekolah tu selamba je keluarkan phone masa rehat. Untunglah, budak-budak biasa selalu jadi mangsa keadaan. Pengawas? No comment. Kbai