nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Stalkers :D

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Okay, petang tadi aku pergi tuisyen untuk ganti hari Ahad nanti. So, sampai sampai je. Tengok board dekat tepi tangga untuk tengok kelas mana kitaorang kena masuk. Then, masuk kelas 1B (33R3) tiba-tiba. Ouch! terjumpa budak selalu bila kitaorang balik tuisyen setiap hari Sabtu dengan Ahad :O Seriously, kitaorang ingat kan dia Form 5, tapi rupa-rupanya Form 3. Halahaaaaaai, muka dia memang matured gila weyh. Aku dengan Syera tak habis habis pandang belakang xD HAHA, nak mengadap muka dia.

Okaaaay, masa subjek BI. Kitaorang kena pass kad untuk ambik kehadiran. Lepas tu, dah dapat. Kitaorang tengok nama dia :D HAHA, **Kegunaan orang duduk depan sekali maaaaaaa :) So, kitaorang still tertanya-tanya nama dia antara Hariz ataupun Haziq. Aku dengan Syera siap bet lagi siapa betul xD

Time balik pulak, kitaorang cepat-cepat follow diaorang kot. *Dia dengan kawan dia. Lepas tu, kitaorang beli tiket pun laju-laju. Lepas tu, bila kitaorang naik escalator diaorang still tak lepas lepas dari palang. Lepas kitaorang dah sampai dekat atas, diaorang pergi toilet pulak. Adoiii -.- Baru nak naik satu train dengan diaorang, tapi tak kesampaian sebab kitaorang naik train diaorang baru naik escalator.

*Hope dapat jumpa dengan diaorang and dapat naik satu train dengan diaorang lagi macam dulu :D Kbai.