nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

TER-rajin update extra entry :D

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Selamat petaaaaaaaaaaaaaaang :D *Motif? Sebab belum masa untuk tidur :) Okay. Actually aku sendiri tak tahu kenapa aku update belog malam ni. Biasa sehari satu entry je kan? Tapi hari ni aku nak extra pulak :D Alaaaaaaaaaa, aku dah rajin nak update. Jangan lah marah tau tau? PEACE ^^v Smile sikit kay. Aku dari pagi tadi lagi sampai sekarang active douh. *Jangan fikir lain pulak -.- Hihi. Maksud aku, aku HAPPY *Belagak happy pulak aku ni. Padahal tengahari tadi sakit hati. Ngek je! <--- Endah kan je lah :D Aku malas nak fikir benda yang menyakitkan hati aku sendiri. Chill lah kan ;)

Haaaaaaaaaaa, malam ni bapak aku cakap nak pergi uptown. Tapi tak pergi pergi pun =.= Mak aku dengan adik aku pun dah tidur dah. Haih, aku ni pun dah mengantuk dah ni, abah. Jom lah, kakak nak beli shawl lah -.-' Adeeeeeh, tambah sikit ayat tadi. Nak beli shawl dengan beg :) Baru perfect ayat aku. Haha, it's okay. Kalau tak pergi malam ni, malam esok aku comfirm kan gerak Uptown Danau. Dah lama aku tak pergi sana, dah lah hari tu aku kena tinggal sorang-sorang dekat rumah. Family aku yang lain, pergi uptown. Cehh, haha. Tapi aku untung sebab tak kena basah :)

Okay. Lagi berapa hari je Hari Raya Puasa nak menjelma *Betul ke ayat aku? -.-' Aku tak kesah. Asalkan aku dah siap update entry ni, aku dah senang dah :D Errr. Sambung balik topic, Raya dah nak dekat, PMR pun makin dekat jugak lah maknanya kan? Adeh, aku dah lah takde feeling nak study untuk PMR. Tak tahu kenapa douh. Makin dekat, makin malas aku dibuatnya. Buktinya, minggu ni dah dua kali aku tak datang sekolah. Sebelum ni, tak pernah pun aku macam ni. Nurin Nurin, apa lah nak jadi dengan diri kau ni kan? Haha ;) Tapi, aku tahu aku boleh hadapi perasaan malas tu and ready untuk exam PMR.

*Doakan aku semoga jadi rajin kay! :D Kbai