nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Uwww ♥

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello.

Woahh, empat hari aku tak online and tak update blog. Errr -,-' Meroyan aku douh. Tak dapat online, haha. Nasib baik ada phone. Aku masih boleh hidup ;D *Kalau aku takde phone pun, memang lah aku masih boleh hidup. Ngek je! Okaaay. Tepat pada pukul 1.23 PM pada 28 Ogos 2011, errr. Kauorang agak-agak apa? Takpe, aku bagitahu. Okay. Aku dah ditaken oleh Muhammad Syafiq bin Mokhtar :) Maybe kauorang ingat aku ni perempuan gatal kot, yelah kan. Baru berpisah dengan orang tu dah couple dengan orang lain. Errr, ada aku kesah? Weyh. New life aku, biar lah aku nak buat apa pun. Aku pun tak nak hidup aku ni penuh dengan kesedihan je. Nak jugak happy kan? Kalau kauorang pun macam tu jugak. *Jangan kauorang nak cakap tak, paham? Sebab benda ni realiti. Anyway, i love you bie :* ♥

Okayy. Menyelit kejap pasal benda lain :D Tahun ni aku raya dekat Pahang je weyh. Nak balik Negeri Sembilan, takde orang. Orangnya semuanya terbang ke Perak -,-' Adeeeeh. Nak jumpa Syasya, tak puas ouh jumpa dia hari tu. *Cousin paling rapat. Hihi, raya tahun ni tak berbaloi lah. Raya banyak tempat pun, tak dapat duit raya. Haha, *Aku tahu aku dah Form 3, dah diam. First raya, aku dah merempit dengan Ain pergi Kechau 2 serbu rumah Atikah. Muka Atikah dah lain woah -.- Ni lah akibatnya, bila dah tiga tahun tak jumpa. Nasib baik muka aku still tak berubah ;D Well, haha. Last sekali, sorry member sekolah rendah aku, aku tak sempat nak jumpa kauorang. Aku sempat jumpa Ain. *Comfirm lah jumpa -.- Sebelah rumah je. Errr, then aku sempat jumpa Sani dengan Atikah je. Maaf maaf maaf,

*Sabtu depan aku balik lagi. Jumpa hari Ahad tu tau ;) Kbai.

Oh ya, bie oh bie. sorry tau-tau dengan semua yang bby dah buat, errr such as tak reply text, and whatever la yang bby dah buat okay bie? Aku sayang kau sangat-sangat, tahu? New life aku dengan kau, jangan sia-siakan aku and please jangan kecewakan aku? :')