nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Zhaff oh Zhaff :'(

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Ehem ehem, malam ni aku nak cerita pasal kawan aku. Nama dia Puteri Nur Zarifah. Tadi dia ada post satu status yang agak buat aku sendiri terasa. *Sebab aku pernah jadi macam tu jugak. Kay, dude! Kuatkan semangat ya. Takmau lah sedih-sedih douh. Aku tak suka lah kawan aku sedih-sedih ni. Nanti aku sendiri akan terasa jugak, Zhaff! Kau ingatkan dulu kau jugak pernah cakap dekat aku kuatkan semangat. Now, aku nak kau kuatkan semangat pulak. Aku tahu kau boleh, walaupun susah nak hadapi bendalah ni. Tapi, kita kena cuba jugak. PMR dah nak dekat, lagi sebulan lebih je lagi. Jangan sebab kau sedih, pelajaran kau terganggu, kau stress, kau fed up and whateverlah. Parah nanti, hm. Apa pun, Zhaff boleh kuat ^^

*Aku sayang kau tahu? :') Kbai