nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Ciera Razak.

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Phewwwit ;) Awex lah dekat atas, hihi. Okaaay, nama diaaaa *Dah ada dekat atas :) Aku mula mula tak kenal pun siapa dia, aku start kenal dia bila aku start tuisyen dekat kasturi bersama Naqiah dan Hayu. Mula-mula Naqiah tak dapat pergi tuisyen, so aku pergi dengan Hayu je. Kitaorang pun lain-lain kelas. Lepas tu, lama kelamaan kitaorang rapat. Pergi tuisyen sama-sama, kelas pun sama. And, anything pasal dekat tuisyen lebih kurang sama lah. Cenggitu kan ;) Kitaorang dah macam bestfriend. Aku pun kalau ada masalah pasal old life aku cerita dekat dia. Ya, biasa lah kan. Kawan kadang-kadang dapat bantu kita and sokong kita kalau lemah. Tanpa kawan, kita tak kan ada peneman di sekolah. *Betul ke apa yang aku cakap? -.- Takpelah. Asalkan logik sudah~ HAha, betul kan-kan :D

Tadi chat dengan Ciera, lepas tu. Biasalah, gossip pasal new life aku. And, terlepas pasal old life. Aku cerita lah benda yang aku hadapi, then pasal gangguan kepala otak aku ni --. Haha

Seriously bila aku baca yang ni, aku rasa nak menangis sebab aku masih tak yakin aku dapat lakukan ke tak. *Biasala permulaan baru kan -.- Errr, tak pun. Aku rasa aku boleh kot :D Anyway, aku still bersyukur dengan apa yang Allah bagi dekat aku sekarang :)