nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

I miss you

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Okaaaay. Sorry dah lama tak update blog. Sibuk lah dengan gerak gempur -.- Heeeeee, okay. Today aku nak cerita pasal tuh. Motif aku buat ucapan macam tu? Motif aku sebab aku rindu dengan kemeriahan dekat group KP dulu, dengan abang dan kakak aku :'/ Seriously, sekarang semuanya sibuk dengan kerja masing-masing. Adik nak macam dulu boleh tak? :'| Adik nak kakak and abang yang walaupun sibuk macam mana pun still meriahkan group tu. Abang Nizar, Kakak Jaja, Kakak Nurul, Kakak Rasya, Kakak Ju, Kakak Bella, Kakak Aryana, Kakak Yana, Abang Wan, Eiman, Kakak Ita, Abang Kimie, Aus and lain-lain. Hm, I just want you know, I miss yooooou all :'( Kenape la kita boleh jadi macam ni? Online pun, jarang pulak tu nak tegur. Adeeeeeeh, semua orang dah berubah #sebabbusy. Sooooob wehh, aku buat luahan tu dekat page Phone saya sunyi kalau awak tak call 0r sms. Rindu tahu tak sebab page tu admin dia abang Nizar sendiri. Sorry if I have did any mistakes at you all. I love you abang and kakak :') Adik harap satu hari nanti kita akan dapat berjumpa kay. AMIN~


*Enjoy kay. Kbai