nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

I ♥ you, Syafiq!

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Okaaaaay. Guys, first sekali. Maaf sebab dah lama tak update blog. Maaf sangat-sangat, Nurin sibuk dengan gerak gempur. Kalau online pun, sempat edit blog je. Lepas tu, dah kena buat kerja. Nak buat macam mana kan. Hm, oh ya. Ni mungkin last entry Nurin, nak PMR dah pun :') Okaaaay. Nurin pun dah deactive facebook, twitter dah tak bukak. Phone? Off, tapi kalau ada hal penting je bukak.

Errr. Mungkin tu memang salah aku, cakap tak fikir kesan. Aku hanyalah bergurau sahaja, bukannya betul-betul. Aku sendiri sayang kan dia, takkan aku sanggup nak game dia kot. Aku bukan orang yang macam tu lah, perasaan aku pun bukan untuk diguna sesuka hati je. Andai la capital S baca, Nurin hanya mampu cakap. Nurin sayangkan capital S sangat-sangat. Nurin taknak kehilangan capital S, kay. Tu memang salah Nurin, sebab gurauan Nurin tu tak fikir padah nya. Biasa lah kan, setiap perbuatan mesti ada pembalasan nya kan? See, tak sampai sejam pun Nurin dah dapat pembalasan dah. Haih :') Nurin mintak maaf sangat-sangat. Nurin tak nak kita clash, sebab Nurin terlalu sayangkan capital S. Nurin repeat, terlalu sayang. It's up to you nak buat ape pun, Nurin terima kalau ni dah takde jodoh kita. Okay, Nurin maaf sangat-sangat. I love you :'* Don't let me down back :'/ I really hope it.

*Doakan Nurin berjaya exam PMR nanti. Kbai