nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

New Background

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Hi kauoraaaaaaaaaaang :D See, new background for me ^^ Lama lah jugak meng-edit bendalah ni. Baru sekarang aku tahu nak guna background macam ni :) Thank you to Lettha. Takde dia, aku tak tahu macam mana nak buat macam mana ni wehh. Hehe, aku terasa bangga lah jugak dengan new background ni. Tapi nak buat macam mana kan, ni je lah yang aku mampu edit dari pukul 4.00 petang sampai puku 7.00 malam -_____________-' Tengok, tiga jam aku menelaah bendalah ni. Haha, kauorang mampu tak weh? #akurasakauorangmampu. Betul tak? Mula mula, pening jugak meng-edit bendalah ni. Akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaa, berjaya jugak. Adeeeeh, mencabar kesabaran aku betul html ni. Haha, okay. Aku nak cakap apa lagi ek? Errr, haaaa. Aku nak menyelit something kejap, semalam aku pergi rumah Cikgu Farah. Dekat situ ada budak kelas 3M dengan 3E :D Budak pandai yang duduk sebelah aku tu pun datang #capitalA. Aku tak percaya dia dapat pelepasan sedangkan setahu aku dia kena study dekat rumah oleh parents dia. Haha, lepas tu kan kan. Phone sony W705 kesayangan aku jatuh masa aku tengah berdiri :'( Dan sekarang, dah rosak :'( Seriously sedih wehh. Soooob :'( Redha je lah!

*Aku harap dapat phone baru nanti ;'D Kbai