nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Nurin oh Nurin --'

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

What's up guys? :) Heeee, okay. Malam ni actually untuk saje saje je updated. Haha, sengaja nak menambahkan lagi bilangan entry yang dipost ;P Okaaaay. Actually, tujuan aku nak post pasal dia sebab aku rindu nak text dia, nak dengar suara dia, and nak dengar perkataan I LOVE YOU dekat aku. Haha, tapi tu semuanya dah lepas. Kata orang tua dulu "Benda dah lepas jangan dikenang" tapi aku nak kenang jugak sebab aku still sayang dia. Haha, kadang-kadang terasa diri aku ni batak dekat dia. Tapi biarlah orang nak kata apa. Dah aku sayang dia, memang takkan stop nak berharap lah kan? If kauorang jadi macam aku, mesti kauorang akan buat macam ni. Err, maybe lebih. Macam "toreh tangan" ke =.=' Aku tak suka itu. Macam orang bodoh je memudaratkan diri sendiri sebab orang lain. Dah sayang dia, sudah lah. Sedih tu sedih jugak tapi janganlah sampai buat macam tu sekali. Macam orang takde otak pun ade jugak wehh. Hm, okaaay. If Syafiq baca kan, Nurin nak bagitahu yang hati Nurin takde siapa lagi yang dapat gantikan Syafiq buat masa sekarang. Heee, okay :']

*Tak kesah lah lagu ni lagu indo or whatever. But, hayati lagu ni.

___________________________________________________________

Okaaay. Lagi 3 hari lagi nak PMR. Haha, cuak tu dah mula ada babe. Haha, study tak lagi ni. Apapun, sorry if ada buat kauorang tak puas hati dengan apa yang Nurin cakap dekat blog ni. Kita tak perfect kan :') So, tak lari daripada setiap kesalahan tanpa kita sedari. Harap kauorang dapat maafkan Nurin. Bagi pihak yang tidak menyukai Nurin tu. Tidak mengapa. Nurin tak kesah :) Wish me luck kay. God bless you~
____________________________________________________________


*Airul Shafiq. Budak pandai dalam kelas 3E, jiran tempat duduk aku dalam kelas ^^


*Muhammad Izzuddin. Bodyguard saya di sekolah. Kauorang ada? Takde kan ;D Sayang adik ^^