nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Suka dan Duka

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Hi. Sorry dah lama tak update blog ni. Maaf, sempat change background je :') Takde mood nak update lah sekarang. Tapi dipaksa jugak.

Tadi balik dengan Auni, Jaja, Syabell dengan Shahirah. Okayy, on the way nak balik kitaorang berhenti nak beli ais-krim. Aku ambik roti dengan ais-krim keladi. Jaja dengan Shahirah ambik roti dengan ais-krim campur. Then, sambung jalan. Tengah jalan-jalan tu, Auni cakap lah "Aku nak balik lambat." Aku cakap lah, "Nak pergi mana?" Then, dia cakap lagi " Eh, taknak lah. Nanti kakanda aku marah" Aku dengan bengong nya cakap "Masa bila pulak kau kahwin, Auni?" Lepas tu, diaorang terus gelak kan aku. Buat dajjal dengan aku, kauorang kan :') Haha. Takpe. Bukan selalu kan kan? :'D Hm

Errr, bie. Maaf kalau bby ada buat salah. Maybe itu memang salah bby. Okay, bby tak nak kehilangan bie. Tapi, kalau itu yang bie nak. Bby terpaksa terima. Nak buat macam mana kan, dah takde jodoh :') LAST WORD to you, I love you. And, if i die, forgive all my mistakes kay. I'm not perfect.

*PMR lagi 14 HARI :') Kbai