nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Woah ♥

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Hi kauorang :P Haha, kauorang sihat? Sihat kan-kan? Hihi, nak tahu tak. Hati saya sungguh gumbira sebab dapat gambar ni :D Saya baru perasan tadi masa meng-cek gambar dekat facebook Afiq. Aku sayang kau! Tapi tak lebih daripada seorang kawan :P Haha. Haaaa, ni lah capital A nyaaa. Hensem kan-kan? :D *Senyum sampai ke telinga kejap. Budak ni lah yang aku dengan Auni kononnya berebut. Haha, alaaa. Kitaorang kawan je pun :) Hihi *Aku suka tengok muka dia. Comel wehh! ♥

__________________________________________________________

Hari ni kan-kan kita dekat sekolah belajar English dengan Science :D English kita tak jawab pun. Kita malas lah :( Kita takde mood sebab kita mengantuk. Haha, kita dengan Auni bosan sangat-sangat kitaorang jalan-jalan kitaorang pergi tandas lah lepas tu jalan-jalan. Heeee, lepas tu cikgu Ikmal masuk lagi kelas kitaorang. Cikgu tak habis habis dengan cerita dia sampai rehat :P

Lepas rehat, Science dekat Sanggar Ilmuwan. Kita duduk dekat bawah kipas. Lepas tu hari macam nak hujan buat kita mengantuk. Before berbincang, kita, Jaja dengan Aisha keluar pergi toilet lama gila :P Sampai cikgu Faiqah masuk. Lalala~ Time berbincang tu, aku tertidur. *Dah penat gelar 'kita' dan geli -.-' Haha. Then balik.

___________________________________________________________

Petang tu, aku dengan yang lain-lain meng-hias khemah untuk RIMUP esok. Hihi, hoyeeeeeeeh :D best best. Walaupun PMR lagi 7 hari :D Seriously, aku takde rasa cuak langsung. Bongok gila perasaan aku ni. Puih. Haha, balik pun pukul 6 petang. And, kelas aku satu khemah dengan budak kelas 4I, 2T dengan 1A -.- Urgh. Tahu lah budak kelas 3E kaki bising. Hahaha xD

*Lagu blog saya jiwang kan-kan :P Kbai
*Arif! Lain kali aku ajak kau keluar sekali kay :) Takmau sedih sedih tau ;D Chill ♥