nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Ada kembar? O.o

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Good morning readers :D Hari ni Nurin dapat cuti dengan pengetua sekolah -.-' Errr, semua budak PMR candidates lah yang baru lepas MERDEKA semalam pun cuti jugak :)) Rasa lega sikit bila dah habis PMR ni, takyah risau bila berjaga malam atau bangun pagi-pagi before subuh. Haha, Nurin tak pernah pun buat macam tu sebenarnya. Cerita je lebih ni ;D PEACE! Semalam paper last, Mathematics and Kemahiran Hidup. Kemahiran Hidup aku ambik Perdagangan & Keusahawanan. Weh weh, mana ada susahkan soalan dia bila sampai je dekat bahagian Simpan Kira -.-' Damn. Haha, apa pun PMR dah habis \jangan nak bangga sangatlah, SPM ada lagi/

Okay back to the point. Aku nak cerita pasal blog lah. Heee, semalam aku online then tengok status Naz and ada orang comment status dia bagitahu yang kononnya nama Naz ada dekat dalam blog dia. Haha, bila aku bukak takde pun. Lama sikit tu baru aku perasan, \ehh, macam blog aku lah!/ Hihi, aku dah jumpa kembar background aku :P Iye. Aku tahu lah aku tak buat sendiri template tu sebab aku malas :D Heee, nah blog budak tu. Orang panggil dia bubuu. Dia kira abang aku lah sebab umur dia 18 tahun :)

Before tutup tu, jom sat layan lagu ni. Tadi aku dengar, rasa nak menangis dah :D


*Ada orang cakap kita batak dekat sorang lelaki ni \batak tak pernah wujud dalam hidup aku lah. Jaga sikit tutur kata kau tu before tangan aku kena dekat pipi kau/ Kesabaran aku pun ada tahapnya jugak. Ingat tu. Kbai :)