nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Awcakk :D


Selamat petang :D \belum masa untuk tidur, tak sesuai nak ucap selamat malam/ heee, dah lama kan titew tak update belog? Haha, okayy. Titew tipu awok, baru 2 hari titew tak update :D titew update kejap je. Sebab dah malam sangat lah nak update, titew banyak sangat cerita yang nak kongsi dengan awok semua :) sebab titew baru balik dari Penang :D bayangkan, titew balik kampung masa hari Sabtu minggu lepas, sampai hari Rabu. So, Isnin dah ponteng. \hari Isnin tu, SMKTM tak cuti/ lepas tu, petang Jumaat pergi Penang, malam semalam titew balik dari sana. And, hari ni pun titew ponteng. Heee, dua hari titew tak datang. Dah ade orang rindu titew :3 bangganya titew \perasan kejap/ hehe. Semalam balik balik je, titew pergi rumah cousin titew, Syasya. Titew tidur sana sebab hari ponteng. Haha, ni kes Kak Ngah Ya lah ni, hasut aku, Syasya dengan Sufi ponteng lepas tu suruh tidur rumah dia xD \dah penat nak panggil diri aku ni "titew"/ aku pun apa lagi. Ponteng lah :D serious wehh, before ni aku mana pernah macam ni. PEACE ^^v \esok sah cikgu jumpa aku dan cakap "Nurin, mana surat?" ahh, itu dah semestinya/ ahha. Aku pun malas lah nak buat surat, dah habis PMR lah cikgu ;) esok tak sabar nak jumpa dengan bff aku rindu kauorang sangat-sangat.

okayy, jom kita tenangkan fikiran kita dengan pergi ke website ni.


\jangan takut, takde virus/

Okayy lah, saya nak tidur dah. Esok kena pergi sekolah :) Selamat malam. Pasal cerita saya masa pergi Penang tu, esok lusa kita update kay :*