nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Hari Jumaat punya cerita

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Morning kauorang :) Heee, today budak PMR dapat cuti. Hihi, kauorang ada tak masa kalau PMR dulu dapat cuti? Kalau ada, bagus lah :D Pagi ni aku bangun awal gila ouh. Dalam pukul 7.40 pagi macam tu sebab biasa nya aku bangun dalam pukul 8.oo-9.00 pagi -.-' Ni pun still mengantuk lagi. Malam tadi punya elok tidur pukul 8.30 malam terus tertidur pukul 10.00 malam -.- Kecoh je An ni. Text pujuk aku supaya maafkan kekasih kesayangan dia. Please lah, An sendiri tahu perangai Nurin macam mana. Sekali benci, selama-lamanya akan benci. Nurin tahu memaafkan orang tu digalakkan, tapi Nurin memang tak boleh nak maafkan dia. An yang buat Nurin benci dekat dia. An pernah fikir masa An couple dengan dia, apa perasaan Nurin sedangkan time tu kita still couple jugak? Tak pun kan. Dah lah An, Nurin dah tak tahan dah. Pergi je lah dekat dia, and jangan cari Nurin lagi. Nurin pun bukannya penting pun dalam hidup An. Hope paham kayy.

____________________________________________________________

Hari ni aku nak cerita pasal someone ni. Alaaaa, kawan aku lah =.= Siapa je aku nak cerita lagi. Cerita pasal boyfie? Haha, aku takde boyfie douh. Dah fobia dengan cinta ni. Kalau terima someone tu belum tentu 100% sayang and percaya dekat dia. Single is better from couple. Cukup lah dengan apa yang aku dah lalui. Buat benda bodoh. Menangis malam malam macam orang kehilangan laki, anak and whatever lah. Sanggup berkorban pasal dia, haha -.-' Sanggup tinggalkan kawan hanya sebab seorang yang kita sayang iaitu LELAKI. Haish, serious aku dah tak percaya dengan lelaki. Mungkin semua ni ada hikmahnya. Mungkin Allah nak uji kesabaran aku. Haha, terima kasih ya Allah :)

Okayy dah tersasar. Haha, okay. Aku nak cerita pasal kawan aku bernama Siti Nurezaleena Auni. Hee, budak ni kaki gossip dengan aku :D Aku suka on the phone dengan dia :) Bercerita tak habis habis weh :D Biasa lah kan? :) Auni oh Auni, kau okayy kan-kan? Aku sendiri tak tahu kenapa terbukak hati nak cerita pasal kau :D Sebab aku rindu kau kot :D Okayy. Hope kau tabah kay :P

*Kbai