nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

holiday :D

Selamat pagi :D Awok sehat tak? ;) Hope sehat sehat je kay. Heeee, titew baru lepas edit blog. Nak baikpulih lah kata kan. Alaaaa, takde lah cantik mana pun :) Errr, rasa pelik tak entry kali ni takde gambar? Ya, memang takde gambar -.- Error upload. Bengong punya pc :D Haha, tidak mengapa lah :) Okayy, petang nanti titew nak pergi Penang dengan makcik titew. Parents titew tak ikut lah :/ Takpe, nasib baik ada cousin rapat titew, si Syasya tu :D Peace ^^V Awok awok, doakan titew sampai dengan selamat kay :D

Okayy, titew nak buat flashback :D Malam tadi titew on the phone dengan birthday boy ;D Dah tua dah dia, 19 tahun \pangkat abang aku lah/ on the phone dengan dia, siap nyanyi lagi. Haha, time tu aku dah berangan dah. Kalau lah dia jadi couple aku -.- \nurin, stop dreaming/ dia nyanyi lagu Tercipta Untukku dengan Janji \lagu favourite aku/ and aku pulak nyanyi untuk dia lagu Tanpa dengan Hatiku Milikmu :D birthday boy tapi aku yang kena call xD takpe lah, bertolak ansur kan? haha, buat saver je pun. Cukup lah :D Hehe, kay lah. Titew nak packing baju untuk pergi Penang, petang nanti nak gerak dah. Baboi :*

Mai sat sini, dengar lagu ni :D