nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Lalalililulu~

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Nihaoma? ;D Hihi, today tak banyak nak update. Kepala sakit lah, nak tidur awal hari ni. Nak rest cukup-2, esok cuti ^^ PMR lah kata kan :)

** ENJOOOOOOOOOOOOOY KAY :)


Akim comey masa nyanyi lagu ni ^^ I loike :D

*Aku off phone. Tak larat nak terima text dengan call orang. Sorry,
**PMR tinggal lagi Math dengan KH je, then apa lagi. MERDEKA lah wehh :D
***Masa jawab soalan Sejarah, tiba tiba teringat kisah lama dengan Farhan =.= Oh Damn!
****Dah janji dengan Laila, Yazleen dengan Fyza nak pakai baju kurung polka dot warna biru then beg pakai tudung menari tarian India :))

Kbai.