nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Oh CRUSH ♥

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Good evening readers :) Hari ni Nurin penat sangat woah. Mula-mula taknak updated blog hari ni. Tapi disebabkan ada cerita yang gempak Nurin laratkan diri untuk update :)

Okayy. Hari ni semua budak Form 3 masing-masing kena hantar buku teks. So, kitaorang ditugaskan :) Aku, Syabell, Puteri, Zafirah, Liyana, Jaja dengan Ummi. Kitaorang bekerjasama mengangkat buku teks :D Rajinkan kitaorang? ^^ Okayy. Kitaorang dari pukul 8.00 pagi sampai lah pukul 3.00/4.00 petang dekat sana. Sebab nak selesaikan buku teks tu ;D Aku dengan Zaf check buku teks kelas 3L & 3I. Nak dekat balik tu, CRUSH aku tiba-tiba muncul. \Ya Allah, hanya Allah je tahu betapa sukanya aku bila crush aku datang/ Lepas tu, aku keluar lah sebab nak minum air. Then, tiba-tiba dia mintak aku air sikit. Woah :O Lagi lah bangga aku dibuatnya. Lalala~ Sho sweet kalau aku dapat couple dengan kau \perasannya kau ni Nurin/ takpe la. Sekurang-kurangnya aku ada perasaan untuk hilangkan perasaan FOBIA dengan cinta ni -.- \Tapi, kalau jadi kenyataan pun. Alhamdulillah/

Kayy, then. Balik tu lepak kejap dekat Mastika. Mula-mula duduk dekat dengan rumah Azwan :D Alaaa, budak Al-Amin tu :P Haha, lepas tu kitaorang jalan-jalan lepak dekat pondok yang berhampiran dengan gelanggang futsal. Then, duduk lah dekat situ sebab saja-saja. Tiba-tiba ada orang yang kitaorang tak kenali keluar menjelma. Weh, kalau kauorang ada dekat situ sure kauorang akan jadi macam Zafirah dengan Jaja. \Apa pun tak boleh/ Kesian jugak aku tengok Zafirah yang fobia dengan pakcik tu. Sedangkan kitaorang tak tahu apa muslihat dia sebenarnya \Cara dia, memang macam orang tak waras wehh/ Kitaorang cepat-cepat lari terus balik. Tak sanggup nak rasa takut dah. Tadi, Nurin balik sorang-sorang. Mengharap jugak kalau tiba-tiba crash Nurin ada ke. Boleh balik dengan dia :P Heee,

Esok petang, Nurin nak keluar dengan someone yang pernah wujud dalam kehidupan Nurin sebelum ni. Heee, kalau ada terserempak dengan Nurin. Jangan lupa untuk tegur ya. Nurin pasti akan balas teguran kauorang :) Kbai