nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

DugaanMu terlalu sukar :'(


Holaa reader(s)! Rasa macam buang tebiat pulak Nurin ni kan? Update blog tengah malam macam ni. Haha :') Nurin terasa nak update. So, update lah kan? Buat apa nak biarkan blog ni berhabuk kan kan? Okay. Nurin sendiri tak tahu nak update pasal ape sebab actually Nurin bukannya ada mood. Tapi hati ni na sangat update blog kan.

Haih, rasa nak menangis je ouh. Yelah, someone yang Nurin rapat tahu tahu dia ada penyakit :'(
Dia sakit buah pinggang. Sejak dua menjak ni, dia selalu pergi hospital. Kalau boleh, setiap pagi lah. Hari tu, Nurin text dia. Sebab nak tanya khabar. But dia tak reply. Hm, memang Nurin rasa tak sedap hati sebab rasa macam ada something berlaku. Tup tup, pagi esoknya. Dia text, dia cakap dia masuk hospital. Ya Allah, Nurin memang tak tahu nak buat apa. Nurin rasa kalau boleh nak menangis je, tapi Nurin taknak dia sedih sebab Nurin menangis. Dia taksuka orang yang dia rapat menangis. Dia memang happy go lucky. Before ni, Nurin sendiri tak pernah tahu yang dia akan jadi macam ni.

Nurin selalu doakan dia akan sembuh. Nurin taknak kehilangan seorang insan yang macam tu. Nurin perlukan dia. Why? Because he always with me. When me sad or happy, i'll share it with him. if he's gone, honestly i say, nobody can replace him :'( And, i never let him go. I really need him. Ya Allah, berilah dia kekuatan untuk hadapi dugaanMu itu.

Nurin tahu semua yang hidup dekat bumi pasti akan mati. Mati tidak kenal tua atau muda kan? :'( tapi hm. Ya Allah, Nurin rasa lemah tak terkata. Nurin hanya taknak kehilangan dia je. Beri peluang ke-dua Nurin untuk bersama dia. Nurin nak dengar suara happy dia bila call Nurin macam dulu dulu :'( Nurin rindu sangat sangat. Kalau boleh Nurin nak ulang balik masa ni, Nurin nak selalu ada dengan dia. Setiap masa :'(

Nurin harap siapa yang baca tu, dengan ikhlasnya. Doakan kesihatan kawan Nurin ni, maaf nama dirahsiakan. Nurin taknak bagitahu. Yang pasti dia lelaki. Dan Nurin masih lagi mencuba untuk terima kenyataan itu. Maaf kalau entry ni, berbelit-belit atau typo. Mata kabur, fikiran serabut :'/ Good night.

Bagaimana caranya agar kamu tahu bahwa kau lebih dari indah di dalam hati ini lewat lagu ini ku ingin kamu mengerti aku sayang kamu, ku ingin bersamamu :'(