nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Greyson Chance jadi Gayson Crap? -.-


What's up guys :D Titew nak tukar background dah. Titew tak tahan lah dengan warna HIJAU. Titew tak suka :D heeee, okayy. Dalam tiga jam jugak lah aku meng-edit blog ni \sebab internet lembab/ naaaaahh, tak suka part tu -.-' dan akhirnya, Alhamdulillah. Dah siap jugak :) PEACE ^^v

Okayy dah. Titew nak cerita pasal Greyson Chance pulak. Boleh kan? :D Kalau awak semua tak suka, takpe lah. Titew tak terasa pun ;D ehh nak tahu tak ada orang yang tak puas hati dengan dia. Kesian dia, elok elok nama Greyson Chance jadi Gayson Crap -.-' eeeee, pakq lah. Tak percaya, bukak ni.


Dia lagi suka Justin Bieber daripada Greyson Chance. Kay fine lah, tapi jangan lah sampai macam tu sekali. Budak ni pun kan, aku tempeleng jugak kang. Jom tempeleng ramai ramai :D