nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Mengemas blog yang dah berhabuk :D

Morning :) Sorry dah lama sangat tak update blog ni. Dah berhabuk dah pun. Bukan taknak update or malas, cuma sibuk tolong wedding kakak kepada kawan titew :P Start hari Rabu sampai Jumaat titew balik lambat, so tak sempatlah nak update :D Balik balik je terus tidur. Okayy, start esok titew dah cuti sekolah ^^V Start esok jugak lah SPM dilangsungkan dan titew akan tua -.-' naaah~ 15 tahun baru. Takde lah tua mana pun. Ngeee~

Okayy, titew demam ouh. Sebab kena hujan masa wedding semalam :'( sedih je. tapi best ^^V sebab dapatlah jugak tidur lama-lama sampai hilang demam dan penat ni :D Apa pun, memang best lah semalam. Boleh pulak lepak dekat Taman Lama dengan Puteri, Jaja, Ummi, Airul, Luqman dan Acap \kitaorang larikan diri untuk buat kerja yang tidak sepatutnya/ --' heeee, sorry Syabell :D And, sad sebab Adi Putra tak datang wedding tu padahal rumah punya dekat dengan dewan tu -.-' jangan fikir kau hot sangat :P tapi aku still nak snap gambar dengan kau. Aku sendiri tak tahu kenapa, ada benda yang rasuk kot -.-' haha.

Malam tadi kan, titew gaduh dengan boyfie titew :'( dia marah titew sebab tak reply text dia padahal dah reply, lepas tu dia tuduh titew cakap titew keluar dengan member titew. Sedangkan titew keluar dengan family. Sampai hati dia, titew geram and titew touching dengan dia. Dia call titew tak angkat pun, malas ah. Titew malas nak cakap dengan dia sebab merajuk. Lepas tu, dia text titew tak reply. Errr, sebab titew takde kydit. Titew tak bagitahu dia pun titew takde kydit. Malas lah, tapi titew dengan dia sama sama demam :'D kaylah. titew nak keluar dah. babai.

I love you so much lah pakwe :D titew sayang awak lah, siapa cakap titew tak sayang awak :'* Nanti kalau titew dah sehat, kita jumpa kay esok. heeee, jangan risau pasal titew lah. titew okayy je sebenarnya walaupun titew demam.