nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Taraaaaaaaaa ;)


Good evening readers :D dah tiga hari tak update blog kan. Errrr, tiga hari ek? Oh yekot ;)

Tadi Nurin baru siap edit blog kawan Nurin. Nama dia Sorfina Nabila, nak tengok blog dia yang Nurin edit tu? Nah, tekan SINI. Biasa biasa je edit blog dia. Nurin tak handal nak edit blog orang ni. Almaklumlah, giat dalam blog ni dah tiga tahun tapi active nya baru setahun lebih :) Nurin pun still belajar macam mana nak lebih bagus untuk blog sendiri macam blog Lyssa, Nabiyha, Lettha, Nazihah Anuar dan ramai lagi lah. Seriously diaorang awesome gilaaaaaaaaaaa :) Bila bukak je blog diaorang, perasaan jealous tu mesti ada lah. Tak boleh kalau takde, betul :3 blog diaorang famous sebab banyak tutorials dengan entry yang best best kan? untungnyaaaaa lah diaorang.

Okayy. Sekarang Nurin still ada satu blog lagi yang nak kena edit :') blog cousin kawan Nurin :D Dia kata dia jealous tengok blog Nurin. Haha, buat apa nak jealous, blog Nurin ni secantik mana pun bukannya selalu ada orang nak jenguk. Blog dia lagi banyak, tak percaya? Nah bukak lah. Tekan SITU ;D
Dah lah abang Zar pagi tadi dia buat dajjal dekat Nurin. Haha, dia belakon macam Nurin ni ada buat salah dekat dia, sedangkan takde pun. Haha, tak sangka pulak woah :3 hihi, katanyaaaa. Dia rindu Nurin ^^v hehe, takpe. Adik tak marah pun, sayaaaang abang :D
Blog abang Zar, lebih kurang macam blog Nurin je. Cuma lain sikit sikit. Alaaaa, normal lah tu kan? Nama pun adik abang kan kan? :D PEACE ^^v