nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

2012. Form 4M2? :O

Hey guys. How's life? :) hope okay. Oh ya! dah berapa lama eh aku tak update blog? --' okay, malas nak kira berapa hari :p buat apa nak kira. Buang masa je :D tapi kalau melengahkan lagi masa untuk cerita yang berkenaan dengan tajuk kali ni lagi lah buang masa kan kan? xD

Okay. Petang tadi, aku baru dapat tahu yang tahun depan aku masuk kelas 4M2 dengan Liyana, Syabell, Jaja, Ummi dengan Luqman itu pun kalau aku still stay dekat SMK Taman Melati lah kan :) Haih, niat memang nak pindah. Tapi kalau tak mengizinkan, nak buat macam mana stay je lah jawabnya. Lagipun, tahun depan dengan pengetua baru. Okay, aku lagi suka pengetua sekarang berbanding akan datang punya! Huh.

Hmm, selamat datang ke dalam hidup saya wahai subjek Physic, Chemistry, Add Math, ICT dan Account :3 Fuuuuuh! Lima subjek yang susah dalam satu masa. Boleh mati aku macam ni. Mudah-mudahan dapat lew aku menanggung kepala otak ni dengan subjek-subjek yang macam tu :3 Okay. Good night :D