nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Fake relationship? =.=

Good earlymorning :D haha. Nurin tak tidur lagi :p jadi burung hantu lah sampai pukul... Errrr, sampai mengantuk lah senangkan? :D okay. Nurin nak bagitahu, yang Facebook Nurin sekarang tengah deactivate sebab malas nak mengadap benda yang menyakitkan hati. Sakit lah sangat -.-' ye kot. Okay.

Kadang-kadang fake relationship ni pun, boleh buat kita sakit hatikan? :)) am i right? If wrong. It's okay :) i'm not perfect. Sorry banyak-banyak lah dekat kauorang. Sebenarnya, benda tu dah pernah terjadi dekat Nurin dan baru je lepas berlalu dalam setengah jam yang lepas? hihi. Yelah, Nurin actually bukannya suka sangat dengan fake relationship sebab kadang-kadang orang boleh fikir lain. Lagi-lagi bila kita buat fake relationship dengan lelaki yang dah girlfie dan girlfie dia pulak jenis kuat cemburu. Ahah, lagi aku benci =_=' macam dia! Girlfie dia tak cemburu pun, cuma Nurin tak suka. Kalau dah taknak buat fake relationship dengan aku. Terus terang je lah. Kan lebih senang. Aku pun suka lelaki yang macam tu. Okay? From now, takde dah fake relationship dekat Facebook Nurin. And, kalau ada apa apa hal, just cari Nurin dekat Twitter. Just mention my name @NurinSafaa, and i'll reply your tweet :) InsyaAllah.

Okay. Nurin pun tak boleh nak tulis pepanjang sangat. Belakang Nurin sakit :/ selalu sangat jadi macam tu. Tak tahu kenapa. Hope takdelah penyakit yang tidak diingini berada didalam tubuhku ini >.<

Okay. Thank you Shida sebab ber-jiwang dengan I. And Ami. Stop call me "pendek" haha. Kau lagi pendek daripada aku. Terimalah kenyataan itu :p Selamat malam