nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Hoho. Titew di-tag ;D


Hi sayaaaaaaaaaaang :D Titew di tag oleh Yatt masa hari Jumaat tu. Tapi titew kan takde :) So, baru petang ni baru buat xD

Rules :
  • You must post these rules.
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  • Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  • No tag backs.
  • No stuff in the tagging section about "You are tagged if you are reading this" you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.

Eleven things about me:-
➜ Seorang yang kaki bercakap je, tak boleh diam. Nanti kawan-kawan pelik -.-
➜ Seorang yang suka menyanyi, lagi lagi lagu jiwang. Uwww~ xD
➜ Seorang yang gilakan soya bean, lagi lagi soya bean dekat koperasi sekolah :P
➜ Seorang yang "agak" pemalu kalau baru kenal :)
➜ Seorang yang suka jugak baca novel. Haha, nanti menangis :'D
➜ Seorang yang stalk aku punya crush lah :))
➜ Seorang yang tak boleh hidup tanpa telefon bimbit. Boleh gila wehh >.<
➜ Seorang yang tak boleh marah. Kalau tak, mesti akan mencarut 3:)
➜ Seorang yang kalau boleh nak online 24 jam. *Twitter & Facebook O:)
➜ Seorang yang tak suka orang hipokrit, batu api dengan busybody =.='
➜ Seorang yang friendly lah kalau dah kenal ^^

Okay. Jawapan:-

Korang rasa korang comel tak? Bagi 3 sebab.
➜ Iye kot. Sebab
▼ Err. Payahnya nak jawab -.- Okay, sebab ada orang jealous dengan Nurin :P
▼ Dah Allah nak bagi Nurin macam ni, terima je lah :)
▼ Suka perasan sendiri. *Ambik cermin, periksa.

Korang pernah sendawa kuat-kuat tak lepas makan? Bila? Kat mana?
➜ Setakat ni tak pernah lagi :)

Korang tidur macam mana? Kenapa macam tu?
➜ Baring, mengadap ke kanan. Tangan kanan ke kepala. Tangan kiri ke perut.
▼ Kenapa? Sebab dah biasa :D

Korang pernah mandi lamnbat tak? Sebab?
➜ Selalu sangat :D Sebab
▼ Malas nak masuk bilik mandi -.-' *Nak mengadap pc 24 jam sebenarnya.

Kalau korang dapat menyanyi dengan Greyson. Korang nak nyanyi lagu apa?
➜ Lagu Never Shout Never! *I love you 5 dengan Can't Stand It

Apa korang buat mula-mula buka Facebook?
➜ Check notifications, siapa yang online.

Mak korang nyanyi sedap tak? Agakagak macam siapa?
➜ Sedap lah jugak. Yang tu bukan macam saya -.-

Kenangan pahit korang apa? Nyatakan 3 sahaja.
➜ Masa umur 4-6 tahun, mak suruh jaga adik yang kat dalam buaian. Sekali, aku yang jadi baby. Naaaaah, ambik kau. Besi tu tercabut, terkena kepala, luka. Eeee, banyak darah :3 *Kena jahit.
➜ Mandi dekat Port Dickson masa kecik-kecik. Pernah semput :(
➜ Time tu darjah 5. Nak bukak pintu bilik air, pintu tu zink. Lepas tu, tersilap langkah. Zap! Kaki belah kanan luka -.-

Korang ada sifat ketagih bau sesuatu tak? Apa dia?
➜ Urm. Bau teddy bear aku xD Hahaha.

Korang pernah menaip sambil tidur tak? Haha
➜ Pernah :D Masa tu pukul 7 pagi. Dah mengantuk sangat, taip sambik tidur. Sebab dah berjaga daripada semalam.

Korang pernah pakai kain batik or kain pelekat pergi bandar?
➜ Okay. Yang ni tak pernah xD


Ehem ehem. Soalan dah tiba! Haha xD

♥ Kalau crush kauorang senyum kat kauorang. Ada tak angau sampai sebulan?
♥ Dekat sekolah kauorang. Cikgu apa yang paling best? *Tak kira, sekarang atau dulu.
♥ Kauorang lagi suka Samsung ke Sony Ericsson?
♥ Ingat tak masa kita mula-mula kenal dulu? Dekat mana?
♥ Antara drama Cinta Elysa dengan Tentang Dhia, mana lagi best? Sebab?
♥ Bumi ni besar, agak-agak dekat mana tempat kauorang paling teringin nak pergi? *Nyatakan 5 xD
♥ Dah pernah couple berapa kali dalam hidup remaja kauorang?
♥ Antara Facebook, Twitter, Myspace, Tumblr dan Blog mana lagi best? Pilih satu je.
♥ Lagu Melayu & Lagu Inggeris yang buat kauorang menangis apa? :D
♥ Selalu tak, jealous dengan blog orang lain? Sebab?
♥ Bila bosan je, kauorang buat apa? Selain tidur, online, on the phone dengan tengok televisyen.

Mangsa kesayangan saya:-

Zafirah
Puteri
Alif
Ciera
Cukup lah dengan enam orang je jadi mangsa kesayangan Nurin ya! :D muah muah!