nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Keputusan Penilaian Menegah Rendah (PMR)

Selamat petang guys :) Dah lama kan tak update blog PEACE ^^v bukan taknak update. Alaaaa, biasa lah. Alasan yang sama kan kan? Macam lah kauorang tak tahu Nurin ni macam mana orangnya *Malas nak update :p hahaa. Tapi hari ni, nak update jugak walaupun dah lebih pukul 12.00 tengah malam :D Nurin tahu ramai yang tak tidur lagi. Haha.


Okay. Today bersamaan dengan 22 Disember 2011, pelajar yang digelar calon PMR 2011 batch 1996 dapat result :) *okay. Ni aku lemah -.-' tapi teruskan je lah. Ehem ehem, Nurin pun salah seorang daripada calon PMR 2011 yang dah ambik result PMR pagi tadi secara rasmi dekat dewan SMK Taman Melati. Tahun ni, batch kitaorang memang teruk. Maaf ya pengetua :'/ kitaorang ni keras kepala sangat. Mwehehe.

Okay. Mesti kauorang tertanya-tanyakan berapa result Nurin? haha. Nurin dapat 50/50 je :) means 4A 4B :') Okay lah tu kan? daripada tak dapat A langsung. Hmm, pencapaian yang sangat menakjubkan sebab walaupun target Nurin tak tercapai tapi subjek yang Nurin tak target dapat A dah jadi A. Haha, Alhamdulillah lah kan :') nak tahu ke apa yang Nurin A? :p haha. Subjek Bahasa Malaysia, Mathematics, Science dan Geografi Nurin dapat A. Syukur sangat :D yang lain tu. Faham faham je lah tau tau xD okay.

Oh ya. Stay positive bermaksud kalau ada batch sama dengan Nurin tapi tak dapat memuaskan hati parents. Janganlah sedih :) diaorang bagi ceramah dekat kita bukan saja saja. Tapi sebab dia nak yang terbaik daripada kita. tapi nak buat macam mana dah tak dapat nak buat apa lagi kan. Tawakal je lah. SPM pun ada lagi. Kita pun dah buat yang terbaik. Nurin sendiri kena perli dengan parents. Diaorang cakap

Umi: kau tak jealous ke dengan si tuttt dapat 5A?
Nurin: Buat apa nak jealous kalau 5A pun still ada C.
Umi: tapi kalau kau belajar betul betul kan mesti dapat jugak. Ini tak, belajar 24 jam depan pc online Facebook.
Nurin: *buat muka* dah kakak tak boleh belajar masa malam nak buat macam mana. Nanti bukan kakak yang baca buku. Buku yang baca kakak lagipun kalau baca bukannya ingat pape pun.

Haha. Abah Nurin pun cakap macam tu xD it's okay lah. Dah dapat kan. tawakal je tahu! Btw, tahniah kepada kawan Nurin yang dapat straight A's lagi lagi kepada kawan kesayangan titew ni si Naqiah Kamaruddin & Ciera Razak :'D Jealous pulak tiba-tiba ni. Kbai :p