nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

semuanya dah berubah?

Hi guys! Apa khabaaaaaaaaaaar? :D Sihat tak? Okay, sihat kan kan! Syukurlah sebab masih diberi peluang untuk sihat ;) Wahh. Dah lama jugak kan Nurin tak update blog? Sorry lah. Internet dekat rumah tak boleh bukak. Kalau kauorang nampak Nurin online dekat Facebook tu pun, guna phone je :) Haha, rembat Iphone 4 bapak Nurin punya xD yelah. Kalau nak online guna fone sendiri pun, macam mana kan. Guna fone biasa je \haih. fone canggih titew rosaklah/ okay. Berbalik kepada tajuk Nurin hari ni.

Haaaa. Nurin rasa kalau Nurin cerita pasal benda ni pun, kauorang mesti dah tahu punya kan? :) Alaaaa, pasal perubahan Youtube dengan 4shared. haha, biasalah kan kreativiti orang. Memanglah kita kagum, kreativiti orang baratlah kata kan. Meh tengok sikit perubahan bendalah yang dah berubah tu.


Okay, memang ternyata semuanya berubah -.-' errr. Nak cakap kagum boleh lah cuma tak terucap depan depan je. Tapi, urm. Kay, Nurin dah speechless =.= Nice job Nurin! Haha, nty nty jelah Nurin sambung balik pasal ni :P

Nurin dah bengong sikit sejak beberapa hari ni. Almaklumlah, dah 3 hari asyik online guna phone je -.-