nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Tahniaaaaaaaaaaaah!

Hi guys :) Mwehehe, hari ni terlebih rajin nak update blog. Takde kerja kan? :D biasa lah tu. Dah shuuuush, eh jap. Kita membaca bukan bercakap -.-' tapi dalam hati kauorang mesti bercakap en en? *cakap dalam hati lew*

Pagi ni, Nurin nak cakap pasal kelas tahun depan bersamaan dengan untuk 2012 punya lah -.-' takkan 2020 pulak. Mwehehe, result ni untuk budak kelas 3E tahun 2011 je lah kay :) sebab Nurin pun tahu daripada kawan Nurin yang jaga SPBT :D dekat sekolah SMK Taman Melati ada tujuh buah kelas untuk Form 4. So, Form 5 pun sure lah ada tujuh jugak. Oh ya. Nurin malas nak lambat lambat. So, Nurin mula dengan kelas

4M1 ➜ Aina, Airul, Ally.
4M2 ➜ Nurin, Jaja, Syabell, Ummi, Irra, Farahin, Ammar, Zubair, Luqman, Ameir, Fairus, Faris, Iqbal.
4E ➜ Puteri, Liyana, Rasyidah, Jaza, Amilia, Arisyha, Amirul, Adli, Afiq, Shalena, Solehuddin, Danial.
4L ➜ Ashraff, Nabisha, Izzan.

Okay. Tahniah kepada pelajar 3E yang telah berjaya masuk ke-kelas 4M1. Bukan senang nak dapat masukkan :) tapi sedih lah. Ally nak pindah. Nanti takde siapa dah jadi budak pakai braces yang comel kejar bola masa PJK :'( sedihnyaaaa. Takpe lah, biarlah kenangan tu dalam ingatan je kan kan :'D kbai. Good night :)