nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Memang takkan ku lupa :3

Selamat tengah hari! Wahhh, dah lama tak update blog kan? :3 mwehehe bukan taknak update cuma tak merajinkan diri nak meng-update blog.

Okay, hari ni Nurin nak cerita something yang seriously memang takkan Nurin lupa masa balik kampung kelmarin. Hmm, hari tu ada kenduri dekat rumah jiran. So, pergi lah. Dah pergi sana terus balik rumah bersiap-siap nak pergi bandar. Nak beli barang. Kononnya nak buat bbq lah malam tu. Hahaaa, last-last tak jadi buat. So, beli barang untuk paksu Nurin buat spagetti. Dah beli-beli semua, terlupa nak beli topap untuk nenek Nurin. Mwehehe, jangan main main. Still pandai pakai phone tau :p then, pergi lah 7-Eleven. Masuk-masuk, ambik slurpee dulu untuk adik lepas tu pergi counter mintak topap. Before bayar tu, terpandang luar, nampaklah kereta warna hitam berhenti. So, bayar-bayar, terus pergi tuju je dekat kereta tu. Kalau dengan adik takpe jugak, ni sorang sorang. Siap tarik handle kereta tu lagi and tanya why tak boleh bukak. Last-last baru perasan kereta dekat belakang. Ya Allah, seriously malu gila sebab tak pernah kena kan :'( masuk je kereta, terus kena bahan. Memang tak terasa lah en. Tup-tup air mata mengalir jugak. Yelah, mana taknya. Kalau dah Persona dengan Gen-2 tu lebih kurang je. Dah lah warna hitam lagi. Grr, seriously lah rasa fobia gila dengan kereta warna hitam sekarang :'3

Pengajarannya: Tengok dulu sebelum bertindak. Kang tak pasal-pasal malu