nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

I,I,I missing you :')


Sorry dah lama tak update blog. Busy dengan homework yang makin berlambak sejak masuk Form 4. Almaklumlah, tahun depan nak SPM dah. Rasa sekejap je masa berlalu, sekarang pun dah bulan February. HAHA exam pun nak dekat dah ni, kena study.

Okay, hari ni nak cerita pasal abang Zar. Sebab apa? Sebab apa eh. Errr, tak tahu lah? :p Haha, sebab adik dia yang sorang ni sebenarnya rindu dia. Lagi rindu daripada dia rindu kita, yelah. Sekarang abang Zar dengan Nurin sendiri dah jarang online. Nak contact dekat phone pun, takut nanti ada orang marah :p kan-kan? Haha, and bukannya Nurin ada kydit pun. Kalau top-up pun untuk renew Twitter dekat phone and CRT . Kalau ada lebih tu, nasib lah.

Hmm, berbalik dengan tajuk. Errr, abang Zar sihat tak? :) How dengan kaki tu? Dah okay? Adik hope dalam proses persembuhan kaki abang tu. Nanti boleh lah main futsal macam dulu walaupun tak seactive dulu. Abang nak tahu tak, adik walaupun jarang online. Bila adik online kan, adik mesti stalk profile abang. Mwehehe ^_^v nak lepas rindu diam-diam. Nak tahu perkembangan abang :')

Haih, abang nak tahu tak. Adik selalu berangan yang adik dapat jumpa abang, kak Jaja, Kak Nurul, bang Wan, and semuanya lah family KP. Kalau dapat kita jumpa, ya Allah adik orang pertama paling gembira. Lepas tu, adik nak tangkap gambar dengan kak Jaja, lepas tu peluk dia :P biar abang jealous. Haha *saja gurau*

Abang abang, jaga diri baik-baik kay. Jaga kaki tu sampai 100% sembuh ;) Adik selalu berdoa untuk abang. Kalau rindu adik, text je lah adik. Takpun, post dekat wall adik. InsyaAllah adik balas punya lah. Tau-tau. Sayang abang

Rindu nak terkena dengan abang macam dulu. Sampai buat adik cemas. Hihi