nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Mid-term >.<

*sila tergoda*

Hahaha, afternoon dear reader :D what's up? Macam mana dengan hari Ahad yang membuat semua pelajar sekolah gelabah kerana menangguhkan kerja rumah? Okay, terasa juga disini :P Homework Add Math menanti sebenarnya tu. Tapi malas nak buat, sebab banyak sangat yang tak faham. Almaklum lah, lambat pick up sikit pasal Add Math ni. Hmm, semalam Nurin ada sentuh pasal mid-term. Jyeah. Wahai mid-term yang daku sayang, harap anda sayang saya juga. Be nice with me. Gimme the best result :') Amin~! Nak tengok jadual mid-term Nurin? Boleh. Tapi jangan semput pulak.

Okay. Ni lah Nurin punya jadual. Nasib baik kelas Nurin, ada sehari takde paper. So, takde lah pecah otak sangat. Kepada budak kelas akaun, Nurin bersimpati dengan kauorang *sebab Akaun susah*. And, wanna say Good Luck to you all yang akan menghadapi peperiksaan pertengahan tahun pada 7 Mei ini atau yang dalam bulan Mei jugak. Kbaaaaaaaaaaaaaaai :'*