nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Cuuuti~!

Hi! Hi! Hi! Hi everybody. Selamat bercuti walaupun hanya dua minggu kita bercuti :-P So, apa plan untuk cuti ni? Mesti best-best kan? Untunglah pergi bercuti. Nurin duduk rumah je, lepas tu pagi-pagi bangun pergi sekolah untuk Choral Speaking for 5 days. Okay, seriously hanya sebab Choral Speaking je, habis semua spoil plan. Sabar je lah~

Oh hey. Semalam kan *malam* Nurin pergi Himpunan Hari Belia. Nurin dengan Esha merantau sampai nak dekat separuh khemah. Jyeah. Mula-mula, Nurin pergi jalan kaki je, Esha naik rollerblade. Seriously, mana ada penat. Haha, Esha suruh Nurin pakai rollerblade. Haha, okay fine. Nurin pakai. Lepas tu, kayuh punya kayuh, terjumpa lah someone, seriously macam kelam-kabut, Nurin ter.....jatuh. Hahaa, okay diam :-P Nasib baik takde ramai orang yang perasan. And bersyukur jugak reti nak bangun sendiri. Hahaha, okay lepas tu dapat belon bunga dalam bentuk love. Dah lah dapat satu je, kejam betul badut tuh. Okay, then kitaorang balik tempat asal kitaorang berkumpul. Seriously, sampai-sampai tu Nurin nak pengsan dah. But that's fun! :-) okay bye! Assalamualaikum.