nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Friday's entry

*Jangan tergoda dengan kecomelan gambar ini kerana saya tahu saya comel*

Nampak tak keperasanan diriku ini? Okay, bagus :P oh ya, selamat tengah hari :-) masa macam ni elok tidur je kan kan? *menghasut* padahal study pun boleh :P

Firstly, Nurin nak ucap Happy Birthday to 4m2's monitor. Ehem ehem, nak menyanyilah kejap. Happy birthday to you, Happy birthday to you, Happy birthday to Amirul Imran, Happy birthday to yooooooooooooooooou :D Yey! Amirul dah 16 tahun. Dah kira tua lah tu kan? Aku ni pun, 5th last dalam kelas kita xD May Allah bless you bro.

Hmm, secondly. Nurin nak ucapkan good luck to all Form 4 and Form 5 *Melatians*Exam pun minggu depan. Pengetua pun kalau boleh semua dia nak straight's A . *Usap peluh* Semputlah aku macam ni T.T Dah lah kalau boleh 4M1 dengan 4M2 nak cemerlang. Habislaaaaaaaaaaaaah aku. Menangis aku macam ni.

And lastly, rindu nak main Bola Baaaaaaaaaaling sangat-sangat. Tahun depan nak balas dendam dengan Wangsa Maju Seksyen 2 yang sombong belaka tu. Heh, *buat muka comel*

With my kembar :D

Thanks because gave me some cooperation :-)

*Naqib, Azlina, Maisarah, Syera, Naim, Irra, Fasihah, Madinah, Radiey, Hidayati dan Halim*
*Hayati, Nurin (me) dan Zafirah*