nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Tak mengharap sang cinta.. Mahupun dicinta~

Hi reader(s)! What's up? :-) Hari ni Nurin takde berapa ada mood tapi paksa diri update blog sebab dah lama tak update blog kan. Rindu jugak nak spam blog sendiri :-P haha it's okay. Okay. Hmm, sebenarnya Nurin tengah dalam dilema kot.. Entah lah. Rasa macam sakit hati ada, sedih ada, gembira ada, marah pun ada jugak. Mungkin ni dugaan Allah untuk Nurin. Mana lah kita tahu kan.

Oh ya. Apa eh rasa kauorang kalau ada couple, tapi buat diri kita ni single? Mesti ada sakit hati semuanya kan. Hmm, Nurin tak tahu nak cakap apa lah. Ada telefon tapi tak reti nak text kekasih sendiri. Bila kekasih dia text dia, mula-mula off phone. Lama-lama tu bila text balik, on pulak phone tu. Dah tak reti nak text ke? Boy suka buat macam tu dekat girl eh? Kenapa eh kebanyakan boy macam tu? Seriously Nurin tak faham, i need someone to tell me right now. Benda tu buat Nurin susah nak percaya lelaki balik dan terima lelaki dalam hidup Nurin. Masalah masalah, kenapa lelaki sekarang jarang nak hargai perempuan? Bila dah lepaskan perempuan tu, then perempuan tu dah move on dengan lelaki lain, baru lah terhegeh-hegeh nak perempuan tu balik sampai sanggup melutut lah, merayu-rayu lah *kononnya* tak faham langsung. Bila tak dapat, mula lah buruk-buruk kan perempuan tu. Hina sangat ke perempuan ni di mata lelaki sampai sanggup buat macam tu? Haih. Nurin bukan nak cakap yang perempuan ni tak pernah buat macam tu. Salah tu, tapi bagi pihak Nurin. Nurin nak cerita pasal apa yang Nurin pernah harungi. Memang perit dan susah untuk dipulihkan.

Kepada lelaki, hargailah perempuan sebaik-baik mungkin sebelum menyesal kehilangan dirinya.