nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Go-Kart~

HI. hari ni nak cerita benda yang sangat simple sebab takde idea nak post pasal apa :p haha. Okay. Kelmarin dan semalam, Nurin pergi Go-Kart di Taman Tasik Cyberjaya dengan geng-geng rollerblade. Hari sabtu tu, ada kursus asas for Go-Kart dan semalam, ada race untuk pemilihan untuk wakil Kuala Lumpur untuk ke Peringkat Kebangsaan. Actually, Nurin sendiri pun tak tahu mula-mula. Petang Sabtu tu baru tahu. Rasa berminat jugak nak main betul-betul. So, hari Ahad tu. Ada race dan dapat masuk untuk ke pre-final. Masa tengah lawan untuk pre-final, at first hanya Nurin sahaja. Ehem ehem, ulangan. HANYA NURIN SAHAJA yang dapat masuk pre-final untuk perempuan. memang cuak teramat. And, last-last Izzati dapat masuk. She's one of our rollerbladers. In pre-final, luck aku lari :'-) dapat nombor 3 je. Untuk ke final, kena dapat nombor 1 dan 2. Masa final, Izzati sorang je perempuan. Proud of she ;-) then, masuk ke cafe untuk penyerahan sijil dan pengumuman untuk yang tercalon untuk pemilihan Kuala Lumpur untuk ke peringkat Kebangsaan.

Mula-mula, for Go-Kart Junior, nama Izzati dulu dia sebut. Then, ada tiba-tiba *Nurin*. Ah sudah. Time tu dah blur, seriously tak percaya dapat. hihi. Thanks ya Allah. i'm so grateful!

Akhir tahun ni, ada competition Go-Kart peringkat Kebangsaan. Wish me luck untuk terpilih menjadi salah sorang daripada pemain Go-Kart yang ada disana :-) AMIN~

And, before i forget. Semalam dapat jumpa, abang Nabil Jeffri. He's so friendly :-) *be jealous*