nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Can't describe this.

Hi. *duckface* haha. Okay stop gelak. What's up guys? Dah lama tak update blog. Rasanya ada tak dalam sebulan? Ngeh ngeh :B Sorry lah~ Sekarang tengah busy macam perdana menteri. padahal busy dengan latihan bicara berirama je --' haha. Jyeah. Latihan bicara berirama selama sebulan untuk hari kemerdekaan yang akan menjelang esok. Eh jap. Esok?! Ya Allah. Cepatnya masa berlalu. Teramat pantas macam taknak bagi kitaorang terlalu lama menikmati kegembiraan ni. Yelah kan, setiap pertemuan pasti ada perpisahan. itu semestinya kan? haih :'-/ sebaknya bila dengar esok hari last jumpa dengan semua budak bicara berirama. Sedih sangat nak berpisah dengan diaorang sebab diaorang semuanya awesome. TERAMAT awesome you know :-( lepas ni tak tahu dapat jumpa lagi ke tak. Masing-masing mesti dah sibuk dengan sekolah. Dah sebulan tak belajar, nak kena catch up balik semua subjek. Homework mesti berlambak. Kitaorang lagi lah, balik pukul 6.00 petang lepas no Sivik and maybe no Pj too. Ya Allah rasanya bertambah stress lah budak-budak kelas Sains Tulen and Sains Teknologi ni.

Malam tadi aku pergi Titiwangsa, sebab main rollerblade dekat depan Stadium Titiwangsa. Believe or not. Aku mengalirkan air mata hanya sebab aku rindu semua kenangan dekat sana. Itu baru dekat sana belum lagi berpisah esok. Aku rasa aku salah seorang daripada 1540 pembicara yang akan menangis. Aku pasti.

Nanti mesti rindu dekat cikgu Aziz yang suka bagi semangat dekat kitaorang. Cikgu Anita, yang sentiasa dengan wisel dia. Cikgu ummm idk what his name, tapi dia cikgu Maxwell yang suka cakap "Jangan buat perkara bodoh yang boleh mendatangkan kebodohan awak" *something like that lah* Lepas tu, cikgu Razak yang kaki buat lawak tak berapa menjadi. Kihkih :'B Oh tidak!! *meraung* Cukup lah sampai sini je, aku tak mampu nak berbicara banyak. nanti aku pulak menangis kat sini :'-) Love you all #TeamBicaraBerirama2012KL

What do you say when we say KL! Storm. Clap. Storm. Storm. Clap. Storm. Storm. Clap. Storm. Storm. Clap!