nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Resuuuuuuuuuuuuuuuuult T_T


Alhamdulillah. Puas hati dengan result WALAUPUN ada 1G. FIZIK okayyyyyy! hahaha. Tak tahu apa nak jadi dengan Fizik aku. Tapi tahun ni punya result banyak menurun :-( sebab tak belajar sangat. banyak main-main and tak ready dengan exam sebab sebulan tak belajar that time. takpe lah, asalkan dah buat yang terbaik, cukuplah kan? :-) final exam dah habis, and bermaknanya nak habis tahun 2012 dah. ya Allah rasa cepat sangat masa berlalu. Rasa baru semalam masuk kelas, blur-blur belajar tajuk baru :3 and i'll be one of SPM Candidates. Takuttt sia. harap subjek tahun depan pun tak membebankan aku. Amin~ 

Good luck kepada calon SPM yang bersedia untuk berperang pada hari Isnin depan. All the best! And aku nak jadi jahat sat. Umm nanti dah habis SPM, jangan rindu zaman sekolah tau! :p
AND
Alhamdulillah. Hafiz dah sedar cuma dia ambik masa untuk sembuhkan diri je :-) syukur sangat bila dengar dia sampaikan salam untuk kawan-kawan kat sini and sebak sebab keadaan dia tak berubah :'-] apapun, Hafiz mampu sebenarnya sembuhkan diri dia. biarlah dia berehat dulu kan. Kitaorang semua harap kau dapat join masa jamuan pengawas Jumaat depan. Amin~