nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

troye sivaaaaan! ♥.♥




Assalamualaikum guys and heyyooo~

14 November yang lepas, genaplah daku berumur 16 tahun didunia ini. Alhamdulillah sampai sekarang masih diberi peluang untuk terus hidup. pada hari 14 november tu takde lah apa-apa yang berlaku. hihi. tetapi hari ni, 18 November 2012, Troye Sivan telah membuat aku menjadi lebih gilaaaaaaaaaaaaa kat dia ♥.♥ Oh my goodness. tadi dia buat livestream and mencuba nasib untuk mendapat ucapan selamat hari jadi lah tujuan aku. so, aku pun post lah kat chat "Can you wish "happy belated birthday" for me? :(" dan tidak secara langsung dengan usaha aku meng-post banyak lagi ayat tu, akhirnyaaaaaaaaaaaaa dapat jugak wish daripada dia. mula-mula dia tak perasan, tapi Kyyla dengan Ash yang sebut dulu. but, aku still hargai. ya Allah. Bak kata Ummi "kau selalu untung" hihi. aku mencuba untuk dapatkan apa yang aku nak lah ummi. yelah. lepas Troye Sivan jawab soalan aku yang "Have you been to Malaysia", dia follow aku pulak kat twitter sebab aku RT new video dia. Lepas tu aku cuba nasib pulak, mintak dia wish birthday aku walaupun dah lepas. bersyukur sangat wehh. lepas ni aku nak cuba kat Harry Styles pulak. tapi dia ni pemalas nak online twitter dia. nak buat livestream? lagi lah tidak. huh. hahaha geram dengan Harry Styles. So, TROYE SIVAN MELLET is my husband. don't you dare to take him from me. *tunjukparangsambilbuatmuka* and aku nak bagi satu gambar dia yang sempat aku screen window. hihi. and good night alls :-)


Troye Sivan with his sister.

Nak tengok part Troye Sivan wish birthday aku? Okay, kauorang bukak start minit ke 03:19 and adalah nanti.