nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Espiemmmmm T_T


Hey guys! Ssup? hehe. Dah lama tak update blog kan. Maaflah, sibuk memanjang lah kata kan :p hehe. Ummm lagi seminggu je sebelum sekolah start. Aigooo, malasnya nak pergi sekolah T_T tapi apakan daya disebabkan tahun depan nak SPM. Kena lah pergi jugak kan. Dengan azam aku ni, nak dapatkan straight A's. Fighting! Eeeee tak sabarnya nak masuk kelas baru. Haha tak penat nak naik tangga dah. Hahaha lol. lepas ni dapat guru tingkatan baru. Hihi. Dah tahu dah siapa guru kelas kitaorang. Memang masuk air lah jawabnya :D tahun ni pun, beg aku warna merah pink. Pencil case, warna pink. Apa lagi warna pink. Hahaha kalau boleh semua nak pink. Musim kan :p okay. See ya later! hihi. Tak tahu nak cakap apa dah sebenarnya :p kbai. Asssalamualaikum.